MerivesiWiki:Vastuuvapaus

MerivesiWiki
Versio hetkellä 14. elokuuta 2011 kello 16.03 – tehnyt Joorz (keskustelu | muokkaukset)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Merivesiwiki ei takaa tietojen oikeellisuutta.

Merivesiwiki on vapaasti muokattavissa oleva tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata Merivesiwikin artikkeleja. Merivesiwikistä löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Merivesiwiki ei kuitenkaan voi taata Merivesiwikissä olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Merivesiwikissä, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Merivesiwikistä löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Kukaan Merivesiwikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä. Merivesiwikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Merivesiwikin tai kenenkään Merivesiwikiiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Merivesiwikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

Merivesiwiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Merivesiwikissä anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Merivesiwikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Merivesiwiki siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

Huomaa, että Merivesiwikistä löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät Merivesiwikiä. Merivesiwiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia. Merivesiwiki ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita teet käyttäessäsi Merivesiwikiä tai luodessasi hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Merivesiwikiin. Tarvittaessa käänny asiantuntijan puoleen.

Henkilökohtaiset työkalut